Despre noi

Suntem o companie manufacturieră, situată între Timișoara şi Reşiţa, România, a cărei activitate a început în anul 2013, cu plantarea a 20.000 de bulbi de Crocus sativus. În prezent, aproximativ 50.000 de bulbi sunt repartizaţi în trei șofranerii. Aceşti bulbi sunt de origine franceză. Noi oferim produsele noastre spre vânzare începând cu anul 2016.

Pasionaţi de horticultură, este firesc că am trecut la producția și comercializarea de șofran. Metodele noastre de producție, care respectă în totalitate natura și mediul înconjurător, ne permit să vă oferim un produs natural de o calitate excepțională. Marea majoritate a lucrărilor se fac manual (plantare, plivit, cules, tăiere, uscare, ambalare, dezrădăcinarea bulbilor, sortarea etc…), prețul șofranului reprezentând munca omului!

Parcelele alese pentru producție sunt lucrate întotdeauna în conformitate cu metoda „agro-forestieră-pastorală” (metoda agricolă care combină creşterea arborilor, producția vegetală și producția animală), fără îngrășăminte chimice, fără erbicide sau pesticide. Un sol viu și sănătos, un mediu conservat pentru cultivarea unei plante de excepție!